Otkup polovnih automobila na kilo

Otkup polovnih automobila na kilo

Sve one koje je zanimalo kako se to vrši otkup polovnih automobila na kilo, gde i zašto mi sada konačno nudimo odgovor. Ovo je članak o otkupu polovnih automobila na kilo. Automobili koji se prodaju po kilogramu najčešče su veoma stari, neupotrebljivi pa je najpovoljnija varijanta da se prodaju na kilogram.

Otkup na kilo, ili otkup po kilogramu težine polovnog automobila idealno je za stare automobile koji više nisu u fukciji. Materijali od kojih se prave automobili veoma su teški, oni kada dolaze na merne vage uvek premašuju cifre za koje su ljudi verovali da su teški, zato je po masivnosti automobil najčešće veoma isplativo prodavati. Slučaj sa otkupom automobila na kilo je uvek isplativ i nama koji otkupljujemo i svima koji prodaju takve automobile.

Vozila nakon sudara ili nakon dugogodišnjeg korišćenja znaju biti do te mere uništena, raspadnuta, pokidana da često nije više moguće prodati ih nekome ko bi mogao da ih koristi kao i prethodni vlasnik. Takvi automobili, prodaju se kroz delove, vrede koliko je ostalo ispravnih stvari u njima, ali ipak kada se sve sabere i oduzme njih je najbolje prodavati na kilogram. Otkup automobila na kilo kojim se mi bavimo ne pravi razliku da li je karoserija automobila ulubljena, ili nije, ne pravimo razliku ni u tome koje boje su karoserije, jer samo ono što nam je važno, važna je težina.

Otkupljujemo sve delove automobila i akumulatore i gume i bez guma, sa auspuhom ili bez njega, sa svim delovima ili bez vrata, stakla, branika. Otkupljujemo i motore  i za sve to bitna je samo kilaža i ništa više.

Kada izmerimo automobil, cena se formira tako što se kilaža pomnoži sa cenom automobila za jedan kilogram, tako se dobija konačna cifra koju vam isplaćujemo odmah nakon preuzimanja automobila koji smo otkupili od vas.

Značajna je informacija za sve koji su odlučili da svoj automobil prodaju na kilogram i ta čto mi dolazimo po automobil i to potpuno besplatno gde god da se on nalazio. Usluge dolaska po stari automobil koji otkupljujemo na kilo ne naplaćujemo, a po automobile dolazimo gde god da su!