Otkup udarenih automobila

Otkup udarenih automobila

Kada udarite automobil vi ste pod značajnim stesom. Ne znate ni šta se dogodilo u saobraćaju pa je dočlo do udara, da li ste vi krivi, ili je vaš četvorotočkaš nastradao tuđom greškom, ne znate ni da li ima povređenih. Nakon ovog prvog stresa koji vas obuzme, sledi još komplikacija: policijski uviđaj, odluka o krivcu, saniranje povreda, ako ih je bilo, i na kraju stižemo do probleme, koji bi da ne postojim mi bio nerešiv – a šta sad raditi sa udarenim automobilom.

Na sceni se međutim pojavljujemo mi kao kompanija koja se već godinama bavi otkupom udarenih vozila. Nama se slobodno obratite na naš kontakt telefon i uvek ljubazno osoblje će vas saslušati, čućemo vaš problem, i onda ćemo se dogovarati oko cene koju bismo mogli da vam ponudimo za udaren automobi. Imajte na umu da se nama najviše isplati da i vi i mi budemo srećni dogovorenom cenom, i da je baš to jedan od razloga zašto i nudimo najbrže procene automobila sa najvišim cenama ne samo u gradu, nego i u celoj zemlji.

Otkup polovnih automobila koji su udareni vrši se tako što se prvo odredi procena udarenog automobila. Cena koju ćemo mi ponuditi, a koja će biti najviša u odnosu na cene svih drugih otkupljivača, u to budite uvereni, određuje se na osnovu nekoliko kriterijuma. Kriterijumi za procenu automobila su: koliko je auto udaren, odnosno kolika šteta je naneta automobilu prilikom udara tj. sudara. Drugi kriterijum je u tome kakvo je bilo stanje automobila pre udara, da li je automobil bio nov pre udara, ili je vožen već deset godina, takođe ovde se gleda i koliku kilometražu je automobil prešao pre samog udara. Treći kriterijum je kakvo je vozilo, da li ima dodatnu opremu ili je osnovni model, da li je registrovan kod nas ili ne, da li je sa novim ili starim gumama, u kakvom stanju je motor, stakla, retrovizori. Sve ovo je zaista bitno i veoma se ceni kada mi procenjujemo vaše vozilo.

Nama je bitno da kako mi procenimo, vi prihvatite i zato se trudimo da budemo maksimalno korektni. Uostalom, jednim pozivom možete se uveriti u to!