Otkup slupanih automobila

Otkup slupanih automobila

Nanoviji model Audija, Opela, Mercedesa, Fijata, BMW-a svakako je ono što svako želi da poseduje na svojoj imovniskoj karti. Ipak nisu svakom želje uslišene, a čak i onome kojima su se ostvarili snovi da sebi uvek mogu da priušte najnovije modele desi se i da ih slupaju. Da oni greškom u saobraćaju udare automobil ili da ih neko udari. Takvi slupani automobili nisu beskorisni čak ni takvi. Oni su i dalje vredni ako nikom drugom onda jesu nama.

Otkup slupanih automobila podrazumeva ne samo slupane gore navedene najnovije modele, slupani automobili mogu biti i znatno stariji, mogu biti manje popularni modeli, mogu biti oni koji puno troše benzina, mogu biti pogrešne boje. Nama je svaki slupan automobil koristan, ako ste u sudaru u potpunosti slupalan onda ga otkupljujemo za otpad, reciklažu ili na kilogram, ako je pak samo malo udaren mi ga otkupljujemo kao polovni automobil ili stari, kako god postoji prava cena za sve i mi je rado nudimo ko god da nam se obrati.

Otkup slupanih automobila ima široko tržište, i mi smo toga svesni bili i kada smo započinjali da gradimo našu kompaniju, a i sad. Zato smo se odlučili da fer odnosom, ispravnim procenama automobila, i brzim odgovorima istaknemo se i sagradimo imidž kompanije koja je lider u otkupu slupanih automobila, ali koja je i lider u otkupu svih polovnih automobila u Srbiji, a možda i šire u regionu – Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i tako dalje…

Slupani automobili su nam veoma značajni, jer zavisnosti od stanja štete koja im je naneta mi odlučujemo šta ćemo dalje sa njima uraditi. Dakle, to nije više vaša briga, vi prodajom slupanog automobila dobijate najveću moguću cifru, a mi sve ostalo sređujemo. Dolazimo po slupanog četvorotočkaša, odnosimo ga i vi se rešavate ne samo problema, već i ružne uspomene na sudar i razočarenja što je baš vaš ljubimac slupan, takođe vi dobijate i novac za novi automobil, koji će nastaviti bezbedno da vas vozi svim putevima kuda ste namerili. Nema više razloga za čekanje, telefon u ruke, pozovite naš broj i sve ćemo se dogovoriti, brzo, lako i tako da svima odgovara. Postojimo samo zbog i za vas!