Otkup automobila sa stranim tablicama

Otkup automobila sa stranim tablicama

Svako prvozno sredstvo kada se kupi mora da bude upisano u registar vozila koja saobraćaju na putu, taj proces naziva se registracija vozila. Kada automobil kupite u Srbiji, ono biva upisano u registar saobraćajnih sredstava naše zemlje, kada ga kupite u Nemačkoj ono se upisuje u nemački registracioni sistem, za Švajcarsku postoji njihov sistem registracije, i tako dalje. Sa registracijom svako prevozno sredstvo, bilo da je kombi, automobil, motor, čamac dobijaju tablice. Tablice su još jedan od načina identifikovanja vozila, koje je, čije je i u kojoj zemlji saobraća. Problem nastaje kada kupite automobil u jednoj zemlji, a nameravate da ga vozite u drugoj. Automobil koji je kupljen u drugoj zemlji, a koji ste ili sami kupili ili dobili od prijatelja, rođaka, devojke, momka, nosi strane tablice, i ne sme se voziti po našoj zemlji bez carinjenja i preregistracije.

Ukoliko ne želite da se bavite plaćanjem carine, registracije koja je skuplja za strane automobile, ukoliko ne želite da budete ni jedan dan bez automobila, vi uvek imate opciju da prodate automobil sa stranim tablicama i tada na scenu stupamo mi! Otkup automobila sa stranim tablicama vršimo rado, a isplata stiže odmah. Cene koje nudimo za automobile sa stranim tablicama ne samo što su najbolje u zemlji, nego su i više od onih koje se očekuju za automobile koji se ne mogu legalno voziti u našoj zemlji.

Polovni automobili koji imaju strane table najčešće nisu od domaćih proizvođača, nego su marki poput Ferari, Audi, Volkswagen, Jeep, Citroen, Opel, Honda, međutim nama su svi oni jednaki. Mi ne delimo automobile sa stranim tablicama po marki ili automobilskoj kući kojoj pripadaju, mi ih otkupljujemo sve bez ikakve razlike. Ono što ove automobile malo razlikuje čini da se stvaraju nijanse u ceni prilokom otkupa. Ove nijanse međutim ne zavise samo od marke automobila, tačnije od nje najmanje zavise. Nijanse se tiču stanja automobila, godine starosti automobila, pređena kilometraža…

Zato jedina stvar koju treba da uradite i znate ako imate u svom posedu automobil sa stranim tablicama, a to je da znate naš broj telefona i da nas pozovete. Sve ostalo mi rešavamo!