Otkup starih automobila

Otkup starih automobila

Više niste zadovoljni svojim automobilom, ne sviđa vam se više ni izgled, ni boja, ni model, ni marka. Spremni ste za promenu, spremni ste da kupite najnovije vozilo koje vam se baš sad jako dopada. I sad nastaje problem – imate već staro vozilo, koje vas nervira iz dana u dan, zato treba samo da odlučite da ga prodate i kupite novo, međutim bojite se da nećete dobiti pravu cenu za vaš stari četvorotočkaš, da nećete imati dovoljno novca za novi automobil. Svi ovi problemi nestaju jednim pozivom na našu adresu. Mi vršimo otkup starih automobila.

U današnje vreme, svaki čovek provede najviše vremena baš u automobilu, zato treba i gledati da onda automobil u kom provodite najveći deo dana bude baš onakav kako vam odgogovara, baš po vašoj meri. Ako vam je automobil neudoban, ako niste zadovoljni njegovim izglednom, ako troši više goriva, nego što vam se isplati, onda je vreme da ga menjate. Kada ste se odlučili na ovaj potez, prvo što treba da uradite je da se obratite nama.

Otkup starih vozila je deo posla koji mi revnosno obavljamo. Nama je nebitno da li je automobil crn ili ljubičast, da li je automobil slupan, da li je prešao znatnu kilometražu ili vam je služio samo za lokalnu upotrebu, ove stavke ispitujemo tek kada se odlučuje o ceni starog automobila, ali otkupljujemo sve. Pod tim da otkupljujemo sve stare automobile, podrazumevamo da je za nas stari automobil i krntija koja više nije u voznom stanju i automobil koji je skoro pa da nije korišćen, i baš zato cene pod kojima otkupljujemo automobile idu od 50 eura pa sve do 50 000 eura, a nekad i više. Sam raspon cena koje nudimo govore vam o tome da je svaki stari automobil za našu kompaniju vredan i značajan.

Polovnjaci koje neko želi da proda, kod nas sa otkupom starih automobila dobijaju najveće vrednosti, vrednosti koje nisu očekivali čak ni sami prodavci. Stari automobili i ako nisu u voznom stanju, oni su nama dragoceni, dragoceni su nam iako nisu registrovani, ili čekaju registraciju, dragoceni su nam čak i ako nisu prevedeni sa stranih tabli – zato mi i imamo najveći broj klijenata.

Bude konačno zadovoljni, prodajte staro i kupite novo vozilo. Mi smo tu da vaša želja postane realnost i da konačno budete srećni i raspoloženi kada sedate u svog ljubimca na četiri točka.