Otkup havarisanih automobila

Otkup havarisanih automobila

Šta je havarisan automobil? Havarisani automobili su sva ona prevozna sredstva na četiri točka, bilo da su porodični automobili, limuzine, džipovi, karavani, niski brzi automobili koji su ili slupani ili pokvareni ili im nedostaju neki delovi. Havarisani automobili najčešće nisu u voznom stanju, a na prostom narodnom jeziku oni se često označavaju sa relima poput krntija ili olupina. Havarisani automobili nikom e ne trebaju, i svi koji ih poseduju razmišljaju šta sada da učine sa njima.

Mi smo ti koje havarisani automobili jedine interesuju. Havarisani automobili kod nas se cene kao što se kod nekoga cene novi, ispravni i uglančani automobili. Zašto je to tako? Otkupom havarisanih automobila mi stičemo mogućnosti da učinimo našim klijentima nesvakidašnje usluge. Jer baš mi smo ti koji u potpunosti razumeju da havarisan automobil je teško popraviti, a takođe teško i prodati. Zato smo se odlučili da izađemo u susret svima koji poseduju havarisan automobil i da ga otkupimo po najvećim mogućim cenama.

Havarisan automobil je za nas skoro jednako značajan kao i automobil koji nije registrovan, ima strane table ili koji je samo polovan,a kojim njegovi vlasnici nisu zadovoljni. Cenu koju odredimo za havarisan automobil, svi koji nas kontaktiraju, rado prihvataju, zahvaljuju nam se i hvale nas svim svojim poznanicima. To je, između ostalog i naš motiv kada otkupljujemo havarisane automobile.

Kada se radi o Opelovim modelima havarisanih automobila, mi ne pitamo da li je Korsa, Astra, Adam, Cascada, Corsavan, nama je svaki dobrodošao i otkupljujemo sve. Međutim to nije stvar samo sa markom Opel, mi otkupljujemo i sve modele i serije havarisanih automobila marki: Audi, Režo, Citroen, Hjundaji, BMW, Volkswagen, Fiat, Trabant, Tojota, Zastava, Volvo, Seat, Škoda, Reno, Mercedes, Micubišu, Suzuki, Nisan, Mazda, Ford, Lada i sve ostale marke automobila koje postoje na svetu. Za sve njih, u kakvom god stanju havarije bili mi vršimo otkup.